Think Music 1

Det finns tydligen en gräns för hur många videos man kan lägga till i en spellista på youtube. 200 stycken, max. För ett tag sedan översteg jag den gränsen, och tänkte därför att jag skulle lägga upp en länk till listan, för både mitt eget och andras nöje. Så varsågoda.

En länk kommer även att läggas till i länkmenyn till höger. Think Music 1 kommer den att heta.

XO

Den här dansade vi till igår på streetjazz-reportoarklassen. Det var en riktigt najs koreografi, väldigt olik något jag gjort innan. Asnajs, verkligen. 


Drunk

Har ni någonsin sett en underbarare musikvideo? Ed och katten, forever. Låttexten är också sjukt najs, "I wanna be drunk when I wake up, On the right side of the wrong bed". Och Eds röst är så himla mysig, man dör typ. 

Det här ska jag lyssna på mer. 


Good Life


White

Jag kan stolt meddela att min elfiol är vit. WOHOOO!!! Jag är helt kär i den. Just nu kan jag dock inte spela alls så mycket som jag hade velat på grund av skolarbete och sånt. Det suger. På sistone har jag varken kunnat spela fiol eller gitarr, eftersom det hade spruckit ett blodkärl i min ena handled. Det är mycket bättre nu, så igårkväll kunde jag spela en stund i alla fall. Då kom jag fram till att jag nog ska spara ihop pengar till att köpa en till stråke till elfiolen, som är lite tyngre och bättre för såsigare musik. Den som följde med när man köpte den är lite flamsig, men bra när man ska spela snabba grejer.

All the Right Moves


We Cry

Vem kommer inte ihåg det här? Det var faktiskt så sent som 2009. Jag gillar detta skarpt. Det finns en simpelhet i låten, men den är fortfarande väldigt effektiv ur ett musikaliskt perspektiv. En kort refrängsnutt, som passande nog också är titeln på spåret, väldigt trallvänlig och ofta återkommande. Då gör det inte något att refrängen är mer komplicerad med mycket text. Alla kan fortfarande sjunga med på Together We Cry....


I Won't Let You Go


Bye Bye Bye

N'Sync, det var gamla goda tider det. Boyband at its finest. Koreografier i formation, rum som snurrar, fina små metaforer från låttexten... Och så har vi ju Justin Timberlake. Förstås. 


The Greatest Love of All

Igår hittades Whitney Houston död på sitt hotellrum. Det är väldigt synd, för hon hade onekligen en väldigt stor röst. Överallt ser man människors hyllningar till sångerskan, men jag undrar: Hur många av dessa människor lyssnade regelbundet på hennes musik? Den känsla jag får är att sensationen ligger i att hon är död, mer än att folk uppskattade henne när hon levde. Visst är det fint att folk bryr sig, men man måste förr eller senare se igenom hyckleriet.
Jag har aldrig riktigt varit något stort fan av Houston, jag tycker att de flesta av hennes låtar är väldigt pretto. Sånt som ska vara i typ disneyfilmer, men kanske inte nödvändigtvis någon annan stans. Med andra ord är det typisk sådan musik som jag skulle hoppa över om de kom i blanda spår på iPoden. 

Inte desto mindre, Vila i frid, Whitney Houston, "The Voice". 


Hurra!

I efterskott! Bloggen har nämligen funnits (i sin nuvarande, pånyttfödda variant) i över ett år! 26 Januari, 22:15 kom det första inlägget. HURRAAAA! xD

Beautiful, Dirty, Rich

Detta är dagens låt, verkligen. Jag lyssnade på den på bussen imorse, och den har hängt med sedan dess. Så sjuukt bra. En av Gagas bästa, absolut. Hennes röst är ascool i den här låten. Man hör kvalitéer som inte kommer fram alls lika mycket i andra låtar. Fler såna här låtar med Lady Gaga, TACK!


Jabbawockeez

Det här måste vara något av det mest fastastiska jag har sett. Det är så synkat, heeeeeela tiden. Galet bra!


Bring Me To Life


LoveStoned/I Think She Knows

Plus Band på Gaia Gala 2/2-2012


Lana Del Rey

Lana Del Rey har ju släppt ett nytt album nyligen, som jag har nämnt. Jag har inte hunnit lyssna på det än, men jag ska försöka göra det så fort som möjligt, och självklart rapportera om vad jag tyckte. Det kommer, så småningom. Jag lovar. Ha tålamod.

Us


RSS 2.0