Lost Without U

En av de absolut gulligaste och mysigaste låtar jag vet: Lost Without U med Robin Thicke. Robin Thicke är by the way en mycket talangfull musiker som jag rekommenderar alla att utforska vidare. Övriga favoriter bland hans låtar är Magic, Everything I Can't Have, 2 Luv Birds, Wanna Love You Girl och Cocaine.

Skidresa :D

På torsdag eftermiddag bär det av till Lofsdalen med skolan! Det ska bli helt underbart, flera dagars skidåkning med en massa härliga människor. AWESOME!!!! :D Jag kommer hem på söndag kväll/natt.
Jag somnade på bussen i morse. Verkligen inte alls bra, mina linser torkade ut, och nu är mina ögon alldeles fnösiga. Lite sandpapperish, sådär. Mindre underbart, håller nog alla med liknande erfarenheter med om. Jag får nog göra som Sandra och sätta i linserna när jag kommer till skolan. Då kan man sova hur mycket man vill på bussen :D

..

Följ min blogg med bloglovin

Somebody

Sitter just nu och gör läxor till imorgon. I sista sekund, som vanligt. Franskan går väl sisådär, jag har fastnat på Queens Somebody. Det är svårt att lära sig glosor när man sjunger. Särskilt när man sjunger på engelska. Epic låt i vilket fall.
Ni har säkert märkt att jag har lite blandad musiksmak. Jag kan garantera att det blir värre, jag lyssnar på nästan allt som finns. Jag har lite svårt för dansbandsmusik och schlager-schlager, men annars tycker jag att det mesta är bra :)

Singin' in the Rain

En helt underbar remix av Mint Royale på klassikern Singin in the Rain. Ibland blir allt bara så klockrent :)

Ojoj!

Igår skulle jag visa Linnea runt på VRG, eftersom hon funderar på att söka in till musikprofilen. Vi gick upp till femte våningen och hämtade nyckeln till musiksalen, och satte vi oss och jammade lite. Linnea hade påbörjat en låt, en underbar sådan, så vi klurade lite text. Vi satt där rätt länge, tills jag kom på att dom kanske stängde skolan någon gång... så vi sprang upp, och möttes av en förvånad städerska som just var på väg att larma skolan och gå hem! Nära ögat säger jag bara! Hade vi gått fem minuter senare hade vi vart inlåsta i skolan :P

Naturkunskap

Sitter nu och försöker uthärda naturkunskapen. Väldigt tråkigt. Man sitter väl mest på facebook måste man erkänna. Jag är inte ensam om det heller, hela klassen är ganska okoncentrerad. Det blir lätt så när man har fyra timmar naturkunskap i sträck :P
I eftermiddag har jag musik :D Underbart, jag har saknat musiken...
Jag bjuder på en låt som vi förhoppningsvis ska framföra på nästa lunchkoncert. Den heter Relaxing @ Club F****n, gjord av Koop.
http://www.youtube.com/watch?v=sXowsu3L-VY

Mysigt

Just nu sitter jag och har det mysigt vid pianot. Jag håller på att lära mig en ny låt, Where I Stood av och med Missy Higgins, från Australien har jag för mig. En mycket vacker och mysig låt. Heartache.... Jag älskar den :)

http://open.spotify.com/track/6rVEF2IhVjREbnBypGhLIc

Missy Higgins – Where I Stood

All Teched Out

Karizma – All teched out
Normaldag i skolan idag, men vikarie på matten. Dötrist, verkligen. Så nu muntrar jag upp alla genom att dela med mig av en av mina favoritlåtar :D  Det finns tyvärr inte på youtube, så det blir synd om er som inte har spotify. Annars kanske man kan hitta den någon annan stans. Enjoy i vilket fall :D

Nejmensermanpå?

Jag hade ju gjort en till blogg en gång i tiden! Nu kommer jag ihåg hur jag satt och pillade med temat på den. Det temat är ju faktiskt mer än okej, det är ju handmade by moi och typ unikt. Och det är jag på bilden i bannern också. Inte för att man ser så mycket, men i alla fall. Det är egentligen fyra olika bilder (fast man ser bara två av dem med beskärningen i bannern) som jag photoshopade ihop i ett bildprojekt i nian. Om jag hittar originalet kan jag lägga ut det. Jag var ganska nöjd, måste jag säga.
Nu ska jag sova. Läsa lite. Eller mycket, det brukar bli så. Just nu läser jag Elsas Mode, en bok av Sofi Fahrman. Jag läser inte genren så ofta, men jag gillar boken starkt.
En bok skriven av Sofi Fahrman

Ny stilmall, någon?

Jag har lite problem med att hitta en bra stilmall som passar mig. Om det är någon som mot all förmodan läser detta inlägg, kan väl denna någon tipsa om en bra sida för gratis stilmallar? Jag orkar helt enkelt inte sitta och pilla ihop ett fint tema själv. Det lämnar jag åt någon annan, mer erfaren och som har mer tid att lägga på sånt än vad jag har. Puss på den som kommenterar :D

Chill dag

Jag hade en väldigt icke-jobbig dag idag. Teori på idrotten, sedan mentormöte, och kören var inställd eftersom körledaren var sjuk. Jag slutade alltså någon gång innan lunch. Imorgon, däremot, är en ganska jobbig dag, eftersom jag har först kemi och sedan matte. Biffiga ämnen, från 08:30 till 15:00, vi slutar i alla fall en timme tidigare än vanligt :)

Omstart

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga. Jag behöver något att göra under alla tråkiga lektioner i skolan, annat än att sitta och nörda mig på facebook.
Jag ska försöka hålla bloggen jordnära. Eller nära mig i alla fall. Jag vill skriva om det jag älskar mest: Musik.
Jag heter Anna Engberg och går just nu första året på VRG, läser natur/natur med musikprofil. Det är antagligen ett av de bästa val jag någonsin har gjort, jag älskar linjen, människorna och ibland till och med skolmaten.
Mitt musikintresse sträcker sig oändligt mycket längre än till min iPod. Jag sjunger och spelar gitarr, lite piano och lite trummor. Och så har jag spelat fiol sedan 2001. Jag älskar att skriva eget material, men påbörjar miljarder gånger fler låtar än jag avslutar. Och de låtar som blir klara tycker jag sällan är så bra.
Ett annat intresse (inom musik, haha) är dans. Jag har dansat sedan jag var liten, och älskar det också. Gud vad jag älskar allt för tillfället. Jag dansar i vilket fall mest house just nu, men även jazz och popping (det senare är jag nybörjare på, det är sjuuukt svårt :O).
Det blev lite långrandigt kanske, men jag tänkte att jag skulle presentera mig. Det här är alltså jag :)

If I Don't Live Today, Then I Might Be Here Tomorrow

Vi startar det nya året med Mando Diao. Det kommer att bli ett bra år. 


RSS 2.0