In the Air Tonight

På förra veckans workshop för Emilio och Mattias dansade vi till den här låten. Inte den här versionen, utan en liveversion, som jag faktiskt tycker är bättre. Jag kunde dessvärre inte hitta den på youtube, så det blir den här versionen. Det finns andra liveversioner om man letar lite. 


Killer Queen

Jag älskar såna här. När de är bra, that is.

I Need A Dollar

Åååh. Sjukt skön låt. Skoja inte. Saaaaatfläsk vad underbart. Precis vad hostiga lilla jag behöver. Eller, jag behöver inte en dollar. Men jag behöver underbar musik. 


Originalvideo.

Saade Vol. 1

Det var i och för sig ganska länge sedan, men jag hörde att Eric Saade skulle ge ut ett nytt album, den här gången med lite djupare texter. Jag vet inte riktigt hur han har tänkt sig, det måste vara väldigt svårt att producera låtar som är djupare än Manboy och Popular. 

Skivan i fråga har släppts, med titlar som "Killed By a Cop", "Made of Pop" och "Me and My Radio". Plus "Popular" med tillhörande remix. 



Djupt? Jag vet inte det, jag. Det beror väl lite på vad man jämför med. Förbättring från tidigare, dock. Så thumbs up, typ. Mission accomplished.

Cheers (Drink To That)

Det känns som att en trend inom musikskapande har uppstått. Skriv alltså gärna låtar om hur man ska fira livet. Det är poppis nu. Detta är nog den bästa i den raden. 


Go Ahead



Här kan ni se en alternativ musikvideo.

Kinda Outta Luck


Sjuk

Blä. Det är fredag, och jag är förkyld. Jag missar den första musiklektionen för året, och den sista dansklassen för Emilio och Mattias. Och om jag inte blir frisk PRONTO kommer jag missa hela första helgen...

Undercover Martyn

Åååh. Jag glömde bort att vi hade sovmorgon till 10.30 idag, så jag var i skolan i god tid innan 08.30. Suck. Tur att Johanna var vaken, vi tog en trevlig fika. Nu sitter jag i skolan igen. 

Idag blir det mer Two Door Cinema Club, för jag tycker att deras musik är så najs. Särskilt den här, den har blivit något av en favorit. Videon är himla kreativ också :)

I Can Talk

Riktigt härlig låt, riktigt härlig video. Yay :D


If You Forget Me

Fransk kille som skrivet låtar. Hur mysigt som helst! En riktigt härlig röst, även om den kan kännas lite upphuggen tidvis. Och låten är helt underbar!



High Heels


Mando Diao

I födelsedagspresent fick jag två skivor med bandet som gör episk musik. Mando Diao. Dels skivan från MTV Unplugged Above and Beyond, dels samlingen The Malevolence of Mando Diao, the EMI B-sides 2002-2007. Åh, underbara stunder ska det bli med dessa i iPoden :) 



RSS 2.0