Smooth Crimial

Fantastiskt!


Smooth Crimial Lean


Bridge Aquila

MIN ELFIOL HAR KOMMIT!!!! Det är helt sjukt, jag har längtat så länge... och nu är den här!

Wild hearts run out of time

Det här är en av mina favoritlåtar (sådana har jag väldigt många av, men i alla fall) av Roy Orbison. Den är jättevacker, och betyder mycket. Det finns en lite mera pampig version, som inte är live som denna, med massa stråk och sånt. Den får jag rysningar överallt av. Helt underbart.

Hometown Glory

Det är mig ett stort nöje att presentera, för första gången på Think Music, en helt ny grej. Jag ger er: Plus Band, som spelar Hometown Glory live på en välgörenhetskonsert i höstas. Kom ihåg var ni hörde den först.


Teeth

Lady Gaga är allt bra najs. Här är en av hennes mindre kända, men absolut inte sämre (tvärtom bättre än mycket annat) låtar. Jag gillart. 


Rockferry


This Love

Den här låten var väl ett tag sedan man hörde? Jag har börjat gå tillbaka lite i tiden vad gäller musik, för annars kan jag känna att en massa bra musik går till spillo. Man glömmer helt enkelt bort låtarna. Det är tråkigt. 


Dubstep On My Mouth Skit


Any Other World

Mika är fanastisk! Här är en av mina favoritlåtar, live. Den är så otroligt vacker.


Stronger Than Me

Otroligt najs låt. "Feel like a lady, and you my lady boy."


30 Januari

Lana Del Rey släpper album den 30 januari! Hur spännande är inte det? Jag ser fram emot det, skivan har fått sitt namn, Born to Die, efter låten med samma namn (som jag lagt upp här). Ny, awesomehäftig musik på väg!

Our Day Will Come

Finaste Amy, första spåret på Lioness: Hidden Treasures. Jag dör av det här, det är för underbart. 


Rock Your Body

OJ! Det här var länge sen! Timberlake var den regerande Justinen på musikmarknaden... vilket har i och för sig fortfarande är för mig. 2002 släpptes videon...


Born To Die

Lana Del Rey har (ganska) nyligen kommit ut med nytt material. Den här låten är en typisk låt som växer ju mer man lyssnar på den. I början av låten var jag skeptisk, men redan när halva hade gått blev jag mer och mer indragen i melodin. Efter ett par lyssningar är man helt fast i den faktiskt väldigt trallvänliga refrängen, som blir helt magisk på grund av Lana Del Reys unika, krispiga röst. 


Chasing Pavements


City of Black and White

Jag hade helt glömt bort den här låten! Jag lärde mig den för ett bra tag sedan, men har inte spelat den alls på väldigt länge. Jag tycker om den, den är ju så sjukt mysig! Underbar att lägga stämmor till också. 


RSS 2.0