Don't Stop Lovin Me

Pomplamoose har ett väldigt unikt sound, minst sagt. I för stora doser kan det bli jobbigt, men satan så det svänger!


Drop it Like it's Hot

En av de tyngre låtarna som någonsin kallats för episk. Det är få människor som inte har hört Drop It Like It's Hot, och ännu färre som inte gillar den. Erkänn det, innerst inne tycker du att den är cool.


Femme de Couleur

Häftig låt. Jag gillade den inte alls i början, men efter ett par refränger växer låten för mig. 


Think Music, Summertime 2012

Jag har, på förfrågan såväl som för min egen skull, satt ihop en liten sommarspellista för att fira att sommarlovet är här. Jag har inte riktigt hunnit smälta att det är lov och att jag är ledig från skolan, men det kommer nog. Än så länge är hjärnan fortfarande på högvarv, och det känns lite som om man går i skolan varje dag fast man inte gör det. 

Spellistan hittar ni både härunder och här. Det finns också en länk i menyn till höger. Listan kommer antagligen att fyllas på lite allteftersom. I den finns både lite lugnare låtar och lite mer upptempo, allt i en härlig blandning där man själv kan välja vilken sorts musik man är på humör att lyssna på. Vad alla låtar har gemensamt är en lite lättare, luftigare ton som jag tycker passar bra på sommaren, när det är varmt och man inte riktigt orkar med tyngre musik. 

Enjoy!


Je Me Lâche

Christophe Maé gör så himla trevliga låtar. Den här är helt klockren. Jag älskar humorn i videon också.
För den som inte är så bra på franska finns en (tyvärr ganska dålig) översättning här


You Are In Me

Ännu mera Iwan Rheon. Jag kan inte låta bli. 


Sink

Iwan Rheon igen. Sink har varit en av mina favoritlåtar sedan jag först hörde den. Här är den live. Oj, vad bra det är.


Changing Times

Iwan Rheon släppte en ny video tidigare idag. Changing Times heter låten, och här spelar han den live på en radiostation. Helt fantastisk. Hans röst är att dö för. Så unik.
Som alla hans andra låtar måste man lyssna på den ett par gånger innan den blir RIKTIGT bra, men det kommer, och det håller länge. Det här är ingenting man går och tröttnar på i första taget.



RSS 2.0