Possession

Älska Jace Everett! Jag köpte hans skiva i London (det kanske jag nämnde?), och den går på repeat i mitt rum. Najs. Riktigt najs. 


Mest spelade

Jag fick en idé i det förra inlägget. De mest spelade låtarna på min iPod. Lägga ut. I en lista. 
Jag kan inte lägga ut hela listan, för i min iPod finns det för närvarande 2109 låtar. Listan skulle bli lång. Meeen, här kommer en liten lista i alla fall: 

På förstaplats, med hela 65 spelningar sedan jag bytte iPod, ligger en remix av Bounce med Timbaland (och en hel drös andra människor). 

På andraplats ligger originalet av ovanstående låt, med 50 spelningar. 

Tredjeplatsen knips av ingen mindre än Missy Elliott (som för övrigt är en av människorna som är med i ovan nämnda låt), med I'm Really Hot. Spelad 44 gånger. 


Resten av top tio:

Kill the Lights (Britney Spears) 37 spelningar

Radar (Britney Spears) 36 spelningar

Clubbanger (Jay Rock) 36 spelningar

All Teched Out (Karizma) 35 spelningar

Lose Control (Ciara, Fat Man Scoop & Missy Elliott) 34 spelningar

El Tango de Roxanne (Moulin Rouge Cast) 34 spelningar

Everything I Can't Have (Robin Thicke) 34 spelningar


Egentligen är den här top10-listan ganska orättvis, eftersom det är fler än dessa som har fått 34 spelningar. Men ..

Jag kanske bör tillägga att en "minst spelad"-lista inte är aktuell, eftersom jag precis har lagt in över två hundra nya låtar (leve London, där en CD kostar under motsvarande 60 kronor) som inte har blivit spelade än. TJOHO! :)

Marry the Night

OJ! Vackert, Lady Gaga har lagt av sig sina märkliga scenkläder och tagit på sig en klänning. Satt upp håret har hon gjort också.
Angående låten: Jag vet inte. Den är lite catchy, I admit it. Det är fortfarande inget som kommer att komma upp på min iPods mest spelade-lista.


Love After War

NYTT!!!! ROBIN THICKE!!!! 

En av mina absoluta favoriter har släppt nytt :D Jag är inte besviken, detta är underbart! Lite annorlunda mot det Robin tidigare har släppt, men låten bär definitivt hans prägel, med lite falsett och RnB-känsla. Underbart. 


"Holy Shitballs, Mom!"

WORD. 

OH MY GOD.


Talk That Talk

Rihanna har släppt massa nytt material! Jag har lyssnat igenom en del, och jag tror att de flesta låtarna är sådana som måste få smälta ett tag i hjärnan, växa lite, innan man riktigt tycker om dem. Men titelspåret gillar jag.


Babson House Dance - Streetstar

Hittade en bra housevideo. Wohoooou. 


He Doesn't Know Why

Fleet Foxes ger mig alltid en så underbar känsla, nästan oberoende på vilken låt av dem jag lyssnar på. Den här låten skulle jag ha spelat med några kompisar på en konsert för hur länge sedan som helst, men vi bytte låt i sista sekunden. Då hade jag redan lärt mig låten.


I Was Here

I Was Here är nog en av de mest inspirerande låtarna just nu, släppt med Beyoncés senaste platta, 4. Sjukt bra, sjukt stark. Det går rysningar över hela mig när jag lyssnar på den. Åh. Repeat. Over and over again. 


Yeya

Ååååh, sååå bra! Jag dör! Fetaste koreografin!


Ignore Thy Neighbour

Jag har skaffat tumblr. Jag har kikat på det ett tag, tyckt att det verkar trevligt.... Jag har också kroknat lite på blogg.se:s knaserier, det går ibland inte att logga in, ibland går det inte att göra inlägg... Och reblog-funktionen i tumblr är riktigt trevlig. 

Jag vill dock säga att jag nog kommer att fortsätta med thinkmusic, för jag gillar den. thinkmusic var upptaget på tumblr, då blev jag lite ledsen. 

Så: Think Music kommer att fortsätta vara platsen där all härlig musik dyker upp. Ignore Thy Neighbour är platsen där allt annat kanske kommer att dyka upp då och då. Lite kul grejer, helt enkelt. Inte så mycket musik, antagligen. Men lite, kanske.

Don't Let Nobody Drag Your Spirit Down

Underbart är bara förnamnet när Eric Bibb börjar spela:


California Gurls

Idag dansade vi till Katy Perry och Snoop Doggs kreation. Sjukt rolig koreografi, även exklusive faktumet att jag hade ett otroligt flyt idag. På dansen alltså. Allt bara funkade, det var helt fantastiskt!


Diva

Beyonce är ju så cool! Hon gör allt. Hennes reportoar är bredare än havet, och det värsta är att hon klarar att hålla en så enormt hög standard i allt hon gör. Ååh. 


RIHANNA!!!

Jag var förresten på Rihanna-konsert i tisdags. The Loud-tour. Det var helt galet bra! Jag hade inte jättehöga förväntningar på Rihannas förmåga att göra bra live-framträdanden, men hon var helt fantastisk! Några av låtarna gjorde sig mycket bättre live än inspelat. Bland andra Unfaithful och California King Bed.

Jag ska kolla igenom mobilen och se ifall det blev några bra bilder, men antagligen inte. Mobilkameror är ju inte optimala om man säger så, särskilt inte på konserter.

Hard

Säg inget till någon, men den här låten kommer vi att dansa till på torsdag. It's gonna be awesome!



RSS 2.0